Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Peníze

Inteligentní vytěžování dat z faktur vám usnadní práci

Automatizace faktur neboli vytěžování dat z faktur je v současné době již zcela běžnou praxí mnoha firem. Je jen otázkou, kdy zcela nahradí náročné a zdlouhavé ruční přepisování faktur. Jedná se totiž o daleko efektivnější a rychlejší způsob, jak kvalitně vytěžit data z faktur. A jaké hlavní přínosy má digitalizace faktur od společnosti Redque?  

Spolehlivější vytěžování dat

Software na rozdíl od lidských pracovníků při vytěžování faktur poskytuje daleko spolehlivější data. Jelikož se jedná v podstatě o robota, tak výsledkem vytěžování jsou kvalitnější data s minimální chybovostí. Oproti lidskému jedinci totiž OCR software nepociťuje únavu a rutinní práce jsou pro něj jako stvořené. Software v rámci online účetnictví také dokáže rozpoznat jednotlivé údaje z faktur a správně je zařadit. Jedná se tak o významného pomocníka, který dokáže ušetřit až jednu třetinu práce.

Efektivní zpracování dat

Jednou z hlavních výhod použití softwaru na vytěžování dat z faktur je jejich rychlejší zpracování, čímž dochází k vyšší efektivitě pracovních procesů. Je zcela zřejmé, že ruční přepisování faktur je velmi zdlouhavé a zabírá pracovníkům mnoho času. Ocr software se však o vše postará sám a zaměstnanci tak získávají více času na jinou práci, kterou mohou věnovat jiným a v zásadě daleko potřebnějším činnostem. Import faktur do pohody tak zabere výrazně méně času. 

Skvělé zabezpečení dat

Digitalizace faktur pomocí softwaru také přináší lepší zabezpečení vytěžených dat. Inteligentní vytěžování faktury na rozdíl od papírové podoby dokladu zajistí lepší ochranu před ztrátou či poškozením. Digitalizované data jsou totiž zálohována a navíc chráněna před jejich získáním nepovolanou osobou, a to vytvořením uživatelských oprávnění, Zaměstnanci tak mají různé stupně uživatelského oprávnění k datům. Data z faktur jsou chráněna i před útoky zvenčí, jelikož na rozdíl od jiných typů účetních programů nejsou součástí webové aplikace. Citlivá data z faktur jsou tak v naprostém bezpečí. 

Inteligentní účetnictví od společnosti Redque si můžete zajistit na webových stránkách společnosti, kde se nachází i demoverze pro vyzkoušení, Zcela zdarma si tak můžete vyzkoušet, jak práce se softwarem funguje. 

MK Redakce

Píšeme Vám novinky nejen ze světa investování, ale také o pojištění, půjčkách a celkově o dění v ekonomice. Tak, abyste se rychle zorientovali a získali informace.

Související články

Back to top button