Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Peníze

Jsou lepší infrazářiče nebo konvekční metody vytápění?

Když se rozhodujete pro vytápění, nabízí se vám celá škála možností, jak ho realizovat. Většina lidí se tradičně rozhoduje pro konvekční způsoby vytápění. Jedná se o takové vytápění, které ohřívá vzduch a ten následně ohřívá místnost. Ohřátý vzduch proudí po místnosti a víří prach. Místnost nikdy nevytopí dokonale, protože se teplo na mnoho míst nedostane a usadí se u stropu, zatímco u země je chladno. Jedná se o vytápění, které nemá budoucnost a postupně ho nahradí vytápění, které ho překonává ve všech ohledech – infračervené záření.

Zdravý a efektivní způsob vytápění

Infrazářiče jsou nejzdravějším druhem vytápění, protože produkují stejné záření, které tvoří polovinu slunečních paprsků – infračervené záření. Toto záření je zcela neškodné a naopak je velmi příjemné a zdravé. Dokonce ho vydává i oheň. Ve srovnání s konvekčními způsoby vytápění má jen samé výhody. Místnost vytopí během krátké chvilky. Neohřívá vzduch, ale celou místnost, teplo následně sálá ze všech stran a je rovnoměrné. Pocitová teplota je u tohoto vytápění až o 2-3°C vyšší než u běžného vytápění, takže není potřeba tolik topit. Nevíří se při topení vzduch a také se toto teplo tak rychle nevyvětrá. Tímto způsobem se topí i na vesmírných stanicích.

Budete překvapeni tím, jak mohou infrazářiče vypadat. Je ovšem potřeba nevybírat první infrazářiče, které se vám dostanou pod ruku. Zaměřte se na účinnost a kvalitu, v tomto ohledu dominují infračervené topné panely Heat4All. Jsou kvalitní rakouské výroby a mají účinnost 99,9 %. Nejzajímavější je jejich vzhled, nevypadají totiž ani trochu jako topení. V místnosti by si jich nikdo nevšiml, protože se vám nabízí v podobě obrazů mnoha podob. Můžete si vybrat panely v podobě obrazů mnoha velikostí i provedení. Není to však jediná jejich podoba, mohou mít třeba také podobu zrcadla nebo stropního osvětlení. Zjistěte více informací u prodejce na Elimstore.eu

MK Redakce

Píšeme Vám novinky nejen ze světa investování, ale také o pojištění, půjčkách a celkově o dění v ekonomice. Tak, abyste se rychle zorientovali a získali informace.

Související články

Back to top button